Vandaag besteld is binnen 24 uur verzonden.

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen die betrekking hebben tot de levering van uw order.

Met welke transporteur wordt het pakketje afgeleverd?

Jouw pakketje wordt meestal geleverd door PostNL of DHL.

Wat is de levertijd?

De levertijden kunnen erg variëren. Je bestelling wordt binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden. We versturen je een bericht zodra het pakketje de deur uitgaat. Nadat je bestelling is verzonden zal het pakketje binnen 1 tot 10 werkdagen aankomen. Hou er rekening mee dat er bij drukte het 11 tot 25 werkdagen kan duren. Indien je meerdere producten bij ons hebt besteld. Kan het zijn dat meerdere items mogelijk afzonderlijk worden verzonden. De reden hiervoor is omdat we verschillende producten uit diverse magazijnen versturen. 

Mochten er afwijkende verzendtijden zijn dan zullen wij dit vermelden op de productpagina. Deze informatie is leidend. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verzendtermijn.

Op welke dagen wordt er bezorgd?

De pakketjes worden door de postbezorger elke werkdag van maandag tot vrijdag bezorgd.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn gratis. Tenzij anders weergegeven (kan per product verschillen)

Wordt er geleverd aan een postbus?

Nee, er wordt helaas niet aan een postbus geleverd. Indien dit toch wordt ingevuld komt het pakketje retour. Als je het pakketje dan alsnog wilt, dien je een ander afleveradres op te geven en moet je de verzendkosten opnieuw betalen.

Moet ik tekenen voor een pakketje?

Nee, je hoeft niet te tekenen voor jouw pakketje.

Kan ik mijn pakketje traceren?

Bij de verwerking van je order wordt er een Track & Trace code naar je mail gestuurd, zo kan je je order in de gaten houden.